tirsdag den 17. december 2024

Flere bøger vækker glæde hos elever, men det er ikke nok, mener ekspert / Farvel til turbokyllinger i Aalborg Kommune: 'Det må ikke blive dyrere for hverken borgere eller kommune'

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Header logo
 
 
17. dec 2024 KL. 15:28
 
Flere bøger vækker glæde hos elever, men det er ikke nok, mener ekspert
 
 
 
 
Farvel til turbokyllinger i Aalborg Kommune: 'Det må ikke blive dyrere for hverken borgere eller kommune'
 
 
 
 
'Skatten fra helvede' ryger: Niels slipper for at betale 22 millioner kroner
 
 
 
Få de seneste nyheder og følg med i de helt store begivenheder, mens de sker
Hent appen DR Nyheder
HENT TIL ANDROID | HENT TIL IOS
 
 
 
Radio
 
 
Lyt til P4 Nordjylland Radio
 
 
 
 
 
Et billede får én til at gyse. En telefon ringer - men ingen siger noget, kun et åndedræt. Knirken og knagen og fodtrin. Et vindue er blevet åbnet. Jeg låste ellers døren..? Hvad stiller en flok medarbejdere på ugeavisen Tønder op, når de nu ikke tror på spøgelser? Tilrettelæggelse: Anne Katrine Skjoldborg. Lyddesign: Mikkel Rønnov. Redaktør: Torben Brandt. Kontakt: radiofortaellinger@dr.dk
 
 
HØR NU
 
 
 
 
 
Maltodextrin, vegetabilsk gummi, modificeret stivelse, hydrolyseret protein. Det er ingredienser som de færreste af os er fortrolige med, men ikke desto mindre noget som mange af os jævnligt putter i munden. Ingredienserne dækker over kemi, der får vores mad til at smage bedre, smelte på tungen, holde længere, og som giver os lyst til mere. Det gælder ikke kun for de åbenlyst usunde varer, for hvis du tager luppen frem og studerer indholdsfortegnelsen, dukker de op næsten overalt. Også i fødevarer med lav fedtprocent og højt fiberindhold. Det er ultraforarbejdede fødevarer, der ifølge flere forskere kan føre til alverdens dårligdomme. I dagens Genstart fortæller madredaktør på Politiken, Mette Mølbak, hvad det er for nogle bogstaver og kemiske sammensætninger, der gemmer sig i vores hverdagsmad. Vært: Anna Ingrisch.
 
 
HØR NU
 
 
 
 
 
Emma og Lotte er ikke begejstret for Romeos far ankomst til hotellet, og han må arbejde hårdt for at få deres tillid. En presset Holly forbereder sig på at få gyroen tilbage fra Romeo, men vil hun ofre Romeo for egen vindings skyld? Romeo: Frederik Thof
 
 
SE PÅ DRTV
 
 
Mest læste
 
Seneste nyt
 
 
De iskolde dage forsvinder: 'Vinteren er mere eller mindre afskaffet'
 
De iskolde dage forsvinder: 'Vinteren er mere eller mindre afskaffet'
 
 
 
Flere bøger vækker glæde hos elever, men det er ikke nok, mener ekspert
 
Flere bøger vækker glæde hos elever, men det er ikke nok, mener ekspert
 
 
Russisk general dræbt efter eksplosion i Moskva
 
Russisk general dræbt efter eksplosion i Moskva
 
 
 
Tre personer får statsborgerskab efter 'sindelagssamtaler': DF tordner mod regeringen
 
Tre personer får statsborgerskab efter 'sindelagssamtaler': DF tordner mod regeringen
 
 
LIVE 55-årig mand dræbt af fældet træ på landevej
 
LIVE 55-årig mand dræbt af fældet træ på landevej
 
 
 
Var der virkelig mere sne, da far var dreng? Her er de fem mest frosne år
 
Var der virkelig mere sne, da far var dreng? Her er de fem mest frosne år
 
 
Klip i kørekortet skal fjernes for 'blå blink'
 
Klip i kørekortet skal fjernes for 'blå blink'
 
 
 
Tre usædvanlige havskildpadder er fundet i Danmark på kort tid
 
 
ATP-direktør efter milliardtab: Vi skal tage os sammen i Europa
 
ATP-direktør efter milliardtab: Vi skal tage os sammen i Europa
 
 
 
Fransk miljøminister om Watsons løsladelse: 'Sikken lettelse'
 
 
Flere nyhedsbreve
 
 
Tophistorier - morgen
 
Tophistorier - aften
 
Tophistorier - middag
 
Breaking
 
 
 
Se flere og ret tilmelding
 
 
 
 
Footer logo
 
 
Kontakt
 
 

Dette nyhedsbrev er udsendt af DR. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, afmeld dig her.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar