fredag den 13. januar 2023

Dansk firma ødelægger russiske droner i Ukraine

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Header logo
 
 
13. jan 2023 KL. 17:58
 
Dansk firma ødelægger russiske droner i Ukraine
 
 
 
 
Hør om den 31-årige svindler forklædt som skoledreng
 
 
 
I 1993 indskriver den 16-årige Brandon Lee sig på Bearsden Academy i Glasgow, Skotland. En mønsterelev, der hjælper mobbeofre og spiller hovedrollen i skolens musical. Dog viste det sig, at han levede et dobbeltliv.. Hør historien om den 31-årige svindler som narrede både lærere og klassekammerater.
 
Hør om den 31-årige svindler forklædt som skoledreng
 
 
 
 
 
 
Peter Øvig Knudsen, journalist og forfatter, bliver i 2018 ramt af en svær psykotisk depression. Det sker, mens han skriver en bog om sin mors forløb i psykiatrien, og i dagens afsnit sætter han ord på, hvordan han havde en følelse af at være besat af onde kræfter. Peter får en serie på 7 elektrochokbehandlinger på Rigshospitalet, og vi er med til sådan en på Slagelse Sygehus, hvor en patient med bipolar affektiv lidelse skal behandles. Op mod hver 5. dansker får på et tidspunkt i livet en depression, og det er vigtigt at være opmærksom på symptomerne, for hjernen kan tage skade af ikke at få den rigtige behandling. Vært: Peter Qvortrup Geisling. Tilrettelæggere: Louise Raundahl og Cathrine Lakmann.
 
 
HØR NU
 
 
Flere nyhedsbreve
 
 
Tophistorier - morgen
 
Politik
 
Breaking
 
Kultur
 
DRTV Weekend
 
DR LYD
 
 
 
Se flere og ret tilmelding
 
 
 
 
Footer logo
 
 
Kontakt
 
 

Dette nyhedsbrev er udsendt af DR. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, afmeld dig her.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar